Phaff Raedtgever
/

Mediation, Juridisch Advies, Coaching, Training OR en Interim Management

Welkom op de website van Phaff Raedtgever

Mediation: Ons kantoor in Leimuiden is gespecialiseerd in diverse vormen van mediation. Wij hebben ruime ervaring met mediation bij arbeidsconflicten , mediation bij echtscheidingen en het verzorgen van ouderschapsplannen tot en met het bepalen van alimentatie en het aanvragen van echtscheidingen bij de rechtbank, b2b mediation, mediation bij conflicten tussen overheid en particulieren en particulieren onderling.

Bij mediation bepalen de partijen zelf het voortgangsproces en de gemaakte afspraken. Hierdoor zijn de kosten aanzienlijk minder dan in het geval er een gerechtelijke uitspraak gevraagd gaat worden. Ook is de tijdslijn bij mediation aanzienlijk korter.

 


 

Vraag vrijblijvend informatie aan en het eerste intake gesprek is gratis.

 

 

 

Juridisch Advies: Ook voor juridisch advies en incassozaken kunt u bij ons kantoor terecht. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden indien er een juridisch vraagstuk ligt. Onze expertise is sterk op zowel ondernemingsrecht, arbeidsrecht, privaat en   civiel recht en wij werken nauw samen met een gerenommeerd advocaten kantoor die wij desgewenst kunnen inschakelen tegen goede en voordelige tarieven.    Ook hiervoor geldt: vraag vrijblijvend informatie aan.

Re-integratie trajecten:

Wij verzorgen re-integratie trajecten voor mensen die langdurig of chronisch ziek zijn. Dit kan bijvoorbeeld een Spoor 1 of Spoor 2 traject zijn in overleg met werkgever en werknemer na een arbeidsdeskundig onderzoek.

Coaching: Niekbert Phaff is jarenlang Directeur/Eigenaar geweest van een aantal MKB bedrijven voordat hij zijn kantoor Phaff Raedtgever in 2009 begon in Leimuiden. Met zijn expertise coacht en begeleidt hij (startende) ondernemers en kan voor hun als klankbord fungeren. Ook coacht Niekbert diverse klanten die vastlopen in hun huidige werk of in hun private  leven en hierdoor minder goed  functioneren.

Training Ondernemingsraden:

Wij verzorgen trainingen op maat voor ondernemingsraden. Onze expertise is o.a. het oprichten van een nieuwe OR, trainingen en up to date houden van de kennis van zittende OR besturen wat betreft de WOR (Wet op de Ondernemingsraden), Arbowetgeving en de kennis van de veranderingen in het  Arbeidsrecht.

Interim Management: Ons kantoor kan door haar expertise tijdelijke Interim Functies uitvoeren op het gebied van Executive, Sales en Account management. Bel gerust voor meer informatie.